FORSIDEN    BARNESIDEN     BESØK     SPØRSMÅL     BILDER     BARNEANSVARLIG     LINKER
Barnesiden : Om den barneansvarlige

Barneansvarlig kan du ta kontakt med når du ønsker! Du kan ringe, maile eller skrive brev. Den barneansvarlige kan treffes på kontoret sitt tirsdager kl. 09 - 15 på telefon 33207455. På andre tider kan du ringe sentralbordet og be om den barneansvarlige tar kontakt med deg. Du finner epostadressen for barneansvarlig og telefonnr. til sentralbordet nederst på siden.

 

 Barneansvarlig jobber spesielt for deg som er barn og vil gjerne høre fra deg!

 

Det er også mulig å bestille møte med barneansvarlig får å få informasjon om fengselet. Dette kan gjøres før pappa kommer til soning eller etter at pappa har startet soningen. Vi anbefaler at det tas kontakt før soning. Mange barn og foreldre har fortalt oss at det var godt å få denne informasjon tidlig!

 

Når pappa har startet med soningen sin kan du bestille omvisningsbesøk om du ønsker det. På et omvisningsbesøk kan du som er barn ha med deg mamma eller en annen voksen. Dere vil møte barneansvarlige og en betjent som viser dere rundt på fengselet. Pappa vil også være med på denne omvisningen. Du får bl.a. se hvor pappa bor, jobber, handler og trener. 

 

 
Hvem er barneansvarlig?

Klikk på figuren for å se hvem som er barneansvarlig ved Ringerike fengsel.


 
FORSIDENBARNESIDENBESØKSPØRSMÅLBILDERBARNEANSVARLIGLINKER
Epost barneansvarlig: barneansvarlig@ringerikefengsel.no - Telefon: 33 20 74 00